ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ομορφιάς

ELLE Νοεμβρίου 2011 (διαβάστε σε PDF pdf)

Για το πιο όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα σε πρόσωπο και σώμα,
οι μη επεμβατικές θεραπείες είναι η απόλυτη λύση.

Όσο εξελίσσονται οι εφαρμογές στην πλαστική χειρουργική τόσο παρατείνεται η φυσική νεότητα, απομακρύνοντας έτσι τα ψεύτικα παγωμένα αποτελέσματα του παρελθόντος.
Οι μη επεμβατικές θεραπείες είναι το μέλλον της ομορφιάς, κυρίως για την ασφάλεια που παρέχουν. Παράλληλα δεν μας απομακρύνουν από την καθημερινές μας δραστηριότητες στους σύγχρονους γρήγορους ρυθμούς που ζούμε ενώ είναι πολύ προσιτές οικονομικά.

Ποια είναι όμως η καταλληλότερη θεραπεία για μας; Απευθυνθήκαμε γι αυτό στον Παναγιώτη Σάνδρη, πλαστικό χειρουργό, διευθυντή του κέντρου πλαστικής χειρουργικής LASERMED:

«Η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς παρέχοντας τα πιο αποτελεσματικά συστήματα στη διάθεση της σύγχρονης πλαστικής χειρουργικής. Επειδή δεν υπάρχει μια μόνο μέθοδος ως μοναδική λύση και δεν αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο όλοι οι τύποι δέρματος, χρειάζεται ένας συνδυασμός από τις πλέον κατάλληλες θεραπείες» μας αναλύει ο κ. Σάνδρης.

«Οι θεραπείες σύσφιξης σε πρόσωπο και σώμα κύριους εκπρόσωπους έχουν το πρωτοπόρο THERMAGE και το COAX MED» μας αναλύει ο κ. Σάνδρης. Το THERMAGE χρησιμοποιεί αποκλειστική συχνότητα RF στα 6,8 MHz, που δρά επιλεκτικά στο κολλαγόνο κάνοντας σημαντική σύσφιξη, που συνεχίζει να βελτιώνεται για τους επόμενους 2-3 μήνες και διαρκεί 1,5 με 2 χρόνια. Το σύστημα COAX MED χρησιμοποιεί συχνότητες RF που δρουν και στα υγρά των ιστών (500 KHz -1000 KHz) άλλα και βαθύτερα, στο λίπος (300 KHz -450KHz) συμπληρώνοντας ιδανικά την συνολική βελτίωση. Χρειάζονται 2-3 συνεδρίες και τα αποτελέσματα υπερβαίνουν τα 2 έτη.

Η τελευταία αναβάθμιση στις κεφαλές του συστήματος THERMAGE έχει ως αποτέλεσμα πιο εμφανές Lift (με σημαντική βελτίωση στο οβάλ του προσώπου και στα ζυγωματικά) ενώ μειώνονται περισσότερο και οι λεπτές ρυτίδες σε πρόσωπο και σώμα (λαιμό, ντεκολτέ, γόνατα προσαγωγοί και χέρια). Ειδικές εφαρμογές είναι το Eyes THERMAGE που καταπολεμά τη χαλάρωση στα άνω βλέφαρα και μειώνει τους κύκλους, με αποτέλεσμα ένα πιο ξεκούραστο νεανικό βλέμμα και το Lips THERMAGE, για τέλειο περίγραμμα στα χείλη χωρίς χρήση ενέσιμων εμφυτευματων. Οι θεραπείες είναι ανώδυνες και δεν παρουσιάζεται ερεθισμός μετά τις συνεδρίες.

Το COAX MED εκτός από σμίλεμα του λίπους με ραδιοσυχνότητες διαθέτει τους πιο δραστικούς λιπολιτικους υπερήχους (CAVITATION) στα 28 KHz μαζί με σύστημα VACUUM για άμεση λέμφική παροχέτευση του διασπασθέντος λίπους. Χρειάζονται 6-8 συνεδρίες και τα αποτελέσματα διαρκούν 7-10 χρόνια.

Τις εξαιρετικές αυτές θεραπείες ήλθε να συμπληρώσει το σύστημα COLLAGEN BODY WAVE για ολόσωμη φωτοσύσφιξη και αντιγήρανση, με 4-6 συνεδρίες 15-20 λεπτών (μια την εβδομάδα) δίνει σφιχτή, λαμπερή και ανανεωμένη όψη στο δερμα μας, ενώ παράλληλα γυμνάζει πόδια-γλουτούς-μέση.

Ο συνδυασμός των κορυφαίων συστημάτων, σε πρόσωπο και σώμα, μαζί με τη σωστή συνεργασία του ιατρού με τον ενδιαφερόμενο μας προσφέρουν τα καλύτερα και φυσικότερα αποτελέσματα» ολοκληρώνει ο κύριος Σάνδρης.Σύσφιξη χωρίς επέμβαση: ακόμα καλύτερα και πιο φυσικά αποτελέσματα!

FIGARO Νοεμβρίου 2011 (διαβάστε σε PDF pdf)

Η τεχνολογία για ένα τέλειο σώμα έφτασε σε κορυφαία επίπεδα!

ELLE Σεπτεμβρίου 2011 (διαβάστε σε PDF pdf)

Για ένα τέλειο σώμα, χρειάζεται να συνδυαστεί η state of the art γνώση
και εμπειρία στις εφαρμογές, με την κορυφαία ιατρική τεχνολογία!

FIGARO Σεπτεμβρίου 2011 (διαβάστε σε PDF pdf)

Οι θεραπείες για το σώμα φτάνουν σε ακόμη πιο υψηλά standards με την προσθήκη στα εξαιρετικά BODY THERMAGE και LPG lipomassage δύο ακόμα συστημάτων:

Του COAX MED, ενός πολύ δραστικού συστήματος μονοπολικού RF σύσφιξης και λιπόλυσης με CAVITATION και του συστήματος D-ACTOR, του πιο αποτελεσματικού στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.
Ο πλαστικός χειρουργός Παναγιώτης Σάνδρης, επιστημονικός διευθυντής του κέντρου LASERMED, με μεγάλη εμπειρία σ’ αυτές τις θεραπείες, μας ενημερώνει:

«Η θεραπεία BODY THERMAGE, μόνη ή σε συνδυασμό με το LPG lipomassage κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στις θεραπείες σύσφιξης και βελτίωσης της εικόνας του σώματός μας. Οταν χρειάζεται να διορθώσουμε και το τοπικό πάχος, προστίθεται η θεραπεία LIPOCAVITATION, που διασπά με υπέρηχους τις μεμβράνες των λιποκυττάρων χωρίς να βλάπτει τους γύρω ιστούς. Με το νέο COAΧ MED, που χρησιμοποιεί ισχυρότερο, βαθύτερης διείσδυσης μονοπολικό RF σύσφιξης και 4ης γενιάς lipocavitation, μπορούμε να βελτίωσουμε ακόμα περισσότερο τις περιοχές που μας ενδιαφέρουν με σημαντική σύσφιξη, μείωση πόντων και εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Στα σημεία με ιδιαίτερο πρόβλημα κυτταρίτιδας, λύση μας δίνει η νέα θεραπεία που κάνει θραύση στην Αμερική, η acoustic wave treatment (AWT).

Το σύστημα D-ACTOR σε 6-8 συνεδρίες (δύο φορές την εβδομάδα), μπορεί να διασπάσει τα διαφραγμάτια των λιποκυψελλών που είναι σε φλεγμονή και σε κατακράτηση, ελαχιστοποιώντας τον «φλοιό του πορτοκαλιού» για τουλάχιστον ένα χρόνο. Συνήθως απαιτείται 1 συνεδρία BODY THERMAGE, που δρά απευθείας στο κολλαγόνο των ιστών και 2-3 συνεδρίες RF με COAX, που δρά στο υγρό στοιχείο των ιστών (αποτελούνται κατα 75% απο νερό), για σύσφιξη και μεγάλη διάρκεια στο αποτέλεσμα, άνω των 2,5 ετών.

Σύντομα, αποκτούμε πιο επίπεδη κοιλιά, σφιχτούς και ανορθωμένους γλουτούς, λεία ψωμάκια χωρίς κυτταρίτιδα, σημαντική μείωση σε πόντους και πιο όμορφα γόνατα. Σημαντικά βελτιώνονται τα μπράτσα, η πλάτη και η περιοχή του σουτιέν» ολοκληρώνει ο κ. Σάνδρης.Λάμψη και φρεσκάδα, με τις κορυφαίες μη επεμβατικές θεραπείες

ELLE Μαϊου 2011 (διαβάστε σε PDF pdf)

Η ψυχική ανάταση που μας χαρίζει η πιο όμορφη εποχή του χρόνου, μπορεί τώρα να συνοδευτεί και με την πολύ ανανεωμένη εμφάνιση που προσφέρουν οι εξελιγμένες εφαρμογές της σύγχρονης Αισθητικής Ιατρικής. O κ. Παναγιώτης Σάνδρης, πλαστικός χειρουργός, Διευθυντής του κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «LASERMED» μας ενημερώνει για τις νέες συνδυαστικές θεραπείες:

«Η καλύτερη μη επεμβατική μέθοδος, το THERMAGE, εξελίσσεται συνεχώς για ακόμα θεαματικότερα αποτελέσματα: Το FACE THERMAGE για σύσφιξη και ήπιο Lift, συνδυάζεται τώρα με ειδικό σύστημα μονοπολικού deep RF, που δρά σε μεγαλύτερο πάχος ιστού κάνοντας ακόμα πιο βαθύ Lift στο περίγραμμα του προσώπου και βελτιώνει – ανεβάζει τα ζυγωματικά ενώ ταυτόχρονα η χαλάρωση στις παρειές ελαχιστοποιείται. Το συνδυάζουμε και με τις νέες κεφαλές επιφανειακής δράσης, για μεγάλη βελτίωση στις λεπτές ρυτίδες τόσο γύρω απο τα μάτια, όσο και στο περίγραμμα του χείλους, στο λαιμό, στο ντεκολτέ και στη ράχη απο τις παλάμες των χεριών.

Σημαντικά έχει εξελιχθεί και η εφαρμογή Eyes THERMAGE, που με ειδικό τρόπο (ενώ προστατεύονται τα μάτια με ειδικές καλύπτρες) καταπολεμά τη χαλάρωση στα άνω βλέφαρα και μειώνει τους κύκλους και τις λεπτές ρυτίδες γύρω απο τα μάτια σαν mini βλεφαροπλαστική, χαρίζοντάς μας ένα πιο ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα.

΄Εχοντας εξελίξει τη μέθοδο ακόμα περισσότερο, με τις αυτές τις ειδικές μικρές κεφαλές εφαρμόζουμε και το LIPS THERMAGE, τη μέθοδο για εξαιρετικό και πολύ φυσικό περίγραμμα στα χείλη, χωρίς χρήση ενέσιμων εμφυτευμάτων: Με την σύσφιξη-πίεση του δέρματος στο όριο των χειλιών, δίνεται ένα πιο τονισμένο περίγραμμα και λειαίνονται σημαντικά και οι ρυτίδες του άνω χείλους» συνεχίζει ο κ. Σάνδρης.

«Ο νέος συνδυασμός επιτυγχάνει μεγάλη βελτίωση, δίνοντας σφικτή, λαμπερή και ανανεωμένη όψη στο δέρμα μας, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα" ολοκληρώνει ο κ. Σάνδρης.Κυτταρίτιδα τέλος!

ELLE Απριλίου 2011 (διαβάστε σε PDF pdf)

Τα τελευταία χρόνια γύρω μας βλέπουμε όλο και πιο καλλίγραμμα σώματα, αφού οι διατροφικές συνήθειες έχουν βελτιωθεί σημαντικά, η άσκηση έχει γίνει τρόπος ζωής για περισσότερα άτομα και υπάρχει περισσότερη φροντίδα με καλλυντικά προϊόντα - ειδικά στις νεότερες γενιές. Αλλά ακόμα και τώρα, το βασανιστικό πρόβλημα της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης συνεχίζει να απασχολεί σημαντικό ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού.

Ο πλαστικός χειρουργός Παναγιώτης Σάνδρης, ειδικός στις μη επεμβατικές θεραπείες και με σημαντική εμπειρία στην εφαρμογή των πιο εξελιγμένων μεθόδων για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης, μας ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις:

«Το οπλοστάσιο στη μάχη με την κυτταρίτιδα έχει γίνει πολύ ισχυρότερο, κυρίως την τελευταία διετία», τονίζει ο κ. Σάνδρης. Ειδικά με το συνδυασμό των δυο τριών πιο δραστικών μεθόδων μπορούμε να φτάσουμε στην πλήρη σχεδόν εξάλειψή της. Ο βασιλιάς των μη επεμβατικών θεραπειών είναι το Body THERMAGE με τις νέες ειδικές κεφαλές για κυτταρίτιδα. Με μία μόνο συνεδρία, έχουμε μείωση που αγγίζει το 70%, ενώ τα αποτελέσματα ολοκληρώνονται σε τρεις με τέσσερις μήνες! Η πιο πρόσφατη προσθήκη είναι η AWT (Acoustic Wave Therapy), η θεραπεία με ηχητικά κύματα. Σε έξι με δέκα συνεδρίες «σπάνε» τα διαφραγμάτια της κυτταρίτιδας και ομαλοποιείται το δέρμα χαρίζοντας αποτελέσματα που σε κλινικές μελέτες στην Αμερική έφτασαν από 80% έως και 98% μείωση της κυτταρίτιδας μέσα σε διάστημα οχτώ έως δέκα μηνών. Στη συνέχεια χρειάζονται μόνο λίγες, αραιές θεραπείες. Η Μαντόνα εντυπωσιάστηκε τόσο από αυτό, ώστε αγόρασε ένα σύστημα AWT για το προσωπικό της γυμναστήριο-spa!».

«Το άλλο σημαντικό όπλο, που εκτός του ότι εξαλείφει την κυτταρίτιδα μειώνει το τοπικό πάχος και τη χαλάρωση», συνεχίζει ο κ. Σάνδρης, «είναι ο συνδυασμός RF-Cavitation, που συνδυάζει σύσφιγξη και μείωση πόντων με μονοπολικό RF με ταυτόχρονη λιπόλυση-θεραπεία κυτταρίτιδας με υπέρηχους 3ης γενιάς, με τους οποίους διασπάται το λίπος με τη λύση της συνέχειας των μεμβρανών τόσο των λιποκυττάρων όσο και των διαφραγματίων που προκαλούν την κυτταρίτιδα, χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί. Επειδή οι πιο πρόσφατες έρευνες (Νοέμβ. 2009) έδειξαν ότι το λίπος παραμένει σε διαλυτή μορφή για λίγες μόνο ώρες μετά το Cavitation, αμέσως εφαρμόζεται λεμφικό μασάζ με vacuum (LPG).

Η αληθινά αισθητή ομαλοποίηση και μείωση του τοπικού πάχους που προκαλείται μπορεί σε οχτώ με δέκα συνεδρίες να οδηγήσει σε βελτίωση άνω του 75% στις περιοχές που μας ενδιαφέρουν, με παράλληλη σύσφιγξη και μεγάλη μείωση της κυτταρίτιδας. Με ειδικό τρόπο εφαρμογής, επιτυγχάνεται ανόρθωση και “στρογγύλεμα“ στους γλουτούς, λέπτυνση και ομαλοποίηση στα ψωμάκια, τελειοποίηση του σχήματος στα γόνατα και εξαιρετική σύσφιγξη με παράλληλη σημαντική μείωση σε πόντους στα μπράτσα». «Τα αποτελέσματα είναι τα ουσιαστικότερα σε σχέση με όλες τις θεραπείες που εφαρμόζαμε έως τώρα», ολοκληρώνει ο κ. Σάνδρης.Σώμα ακόμα πιο τέλειο!

ELLE Μαρτίου 2011 (διαβάστε σε PDF pdf)

Ο εξελιγμένος συνδυασμός BODY THERMAGE και BODYSHAPE PLUS, είναι ό,τι πιο αποτελεσματικό διαθέτει η ιατρική τεχνολογία για να σμιλέψουμε ιδανικά το σώμα!

Ο πλαστικός χειρουργός Παναγιώτης Σάνδρης, επιστημονικός διευθυντής του κέντρου LASERMED, ήδη εφαρμόζει το τελευταίο εξάμηνο συνδυαστικά αυτές τις δύο πιο αποτελεσματικές και κορυφαίες στο είδος τους θεραπείες. Τον ρωτήσαμε, να μας εξηγήσει τα πλεονεκτήματά της:

«Όσον αφορά την σύσφιξη στο σώμα, τα τελευταία χρόνια κυριαρχούν οι θεραπείες με RF, με κύριο εκπρόσωπο το BODY THERMAGE» αναλύει ο κ. Σάνδρης. «Στη συνέχεια, προστέθηκε το LIPOCAVITATION, που διασπά με υπέρηχους τις μεμβράνες των λιποκυττάρων χωρίς να βλάπτει τους γύρω ιστούς. Κατά το τέλος του 2010 η μέθοδος εξελίχθηκε σημαντικά, με το νέο πρωτόκολλο BODYSHAPE PLUS, όπου 3ης γενιάς lipocavitation συνδυάζεται με ταυτόχρονη εφαρμογή μονοπολικών RF αλλά και λιπομασάζ.

Σε κάθε συνεδρία διασπάται 6-8% του λίπους ενώ σε 6 με 10 επισκέψεις μπορούμε να βελτίωσουμε τις περιοχές που μας ενδιαφέρουν σε ποσοστό άνω του 75%, επιτυγχάνοντας την ίδια στιγμή σύσφιξη και μείωση της κυτταρίτιδας. Με το συνδυασμό του με το BODY THERMAGE, σμιλεύουμε ακόμη περισσότερο το σώμα: κάνουμε ανόρθωση και «στρογγύλεμα» στους γλουτούς, βελτιώνουμε και ομαλοποιούμε το σχήμα στα γόνατα, κάνουμε σημαντική μείωση σε πόντους και ομαλοποίηση στα ψωμάκια και επιτυγχάνουμε πολύ καλή σύσφιξη και μείωση πόντων στα μπράτσα.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, ολοκληρώνεται μέσα σε μίαμισυ ώρα. Συνήθως απαιτείται συνδυασμός δύο συνεδριών BODY THERMAGE ανα 20 ημέρες, με 6-10 συνεδρίες BODYSHAPE PLUS ανα 7-14 ημέρες. Δεν έχουμε ερεθισμό ή πόνο, αλλά ίσως την πρώτη - δεύτερη ημέρα της θεραπείας να παρουσιαστεί λίγο ήπιο οίδημα. Τα αποτελέσματα είναι πολύ εντυπωσιακά, καλύτερα απο αυτά όλων των μέχρι τώρα μεθόδων που έχουμε εφαρμόσει» ολοκληρώνει ο κ. Σάνδρης.Επίπεδη κοιλιά σε ενάμιση μήνα!

FIGARO Φεβρουαρίου 2011 (διαβάστε σε PDF pdf)

Κορμί γλυπτό!

ELLE Ιανουαρίου 2011 (διαβάστε σε PDF pdf)

Wellness-Beauty

Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι!

Διορθώστε τις ατέλειες με τις πιο σύγχρονες μη επεμβατικές μεθόδους

Είναι γεγονός ότι σημερινός τρόπος ζωής δεν μας δίνει πολύ χρόνο για να βελτιώσουμε την εμφάνισή μας. Ακόμα και το γυμναστήριο θεωρείται είδος πολυτελείας για αρκετούς, μιας και οι χρόνοι είναι ιδιαίτερα πιεστικοί. Eκεί ακριβώς έρχονται οι μη επεμβατικές εφαρμογές αισθητικής χειρουργικής, καθώς και εξελιγμένα συστήματα εκγύμνασης τελευταίας τεχνολογίας, όπως το Huber, τα οποία σε πολύ λίγο χρόνο δίνουν θεαματικά αποτελέσματα σε γυναίκες αλλά και σε άνδρες.

Ο πλαστικός χειρουργός Παναγιώτης Σάνδρης, μας αναλύει τις πιο σύγχρονες μεθόδους για γρήγορο και με διάρκεια αποτέλεσμα.

Ποια είναι τα βασικά στοιχεία των μη επεμβατικών μεθόδων αισθητικής χειρουργικής και ποιές πιστεύετε ότι αποφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα;

Τα βασικά τους στοιχεία είναι η έλλειψη χρονοβόρων αποθεραπειών και η αποφυγή αναστάτωσης σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, ενώ μεγάλη σημασία δίδεται στη μη αλλοίωση των χαρακτηριστικών. Οι μη επεμβατικές εφαρμογές αισθητικής χειρουργικής εξασφαλίζουν την ανανέωση προσώπου και σώματος χωρίς χειρουργείο και χωρίς ταλαιπωρία, προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα. Γι’ αυτό το λόγο έχουν αποκτήσει φανατικούς «οπαδούς» τόσο στο γυναικείο όσο και στο ανδρικό κοινό. Η έρευνα και η βαθιά μελέτη στα διάφορα είδη μη επεμβατικών εφαρμογών μάς οδήγησαν στις πιο αποτελεσματικές και αισθητικά αρτιότερες από αυτές, με κύριο εκπρόσωπο το Thermage.

Γιατί η μέθοδος Thermage υπερέχει των άλλων μεθόδων;

Το Τhermage είναι η μόνη μη επεμβατική θεραπεία η οποία επιτυγχάνει σύσφιγξη του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα και πιο υγιές κολλαγόνο σε μία μόνο συνεδρία! Η μέθοδος του Τhermage περιλαμβάνει πιστοποιημένη τεχνολογία πυκνωτικής σύζευξης ραδιοσυχνοτήτων (CRF). Από τις αρχές του 2008 είχαμε την εξέλιξη και στην Ελλάδα της τεχνολογίας στις ραδιοσυχνότητες με το THERMAGE NXT, που είναι ό,τι πιο νέο στις θεραπείες σύσφιγξης με RF.
Έχει αποδειχθεί κλινικά η σύσφιγξη και το ελαφρύ «τράβηγμα» (lifting) του δέρματος, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα τη βελτίωση των ρυτίδων, την ανανέωση του περιγράμματος του προσώπου και τη σύσφιγξη στο σώμα με μείωση πόντων,στην περιοχή της κοιλιάς και του «σωσίβιου» της μέσης, στην περιφέρεια, στους μηρούς και στα μπράτσα. Η αναίμακτη αυτή μέθοδος είναι γρήγορη, εύκολη και δεν απαιτεί αποχή από τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Σε αντίθεση με τα laser, το Thermage μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του χρόνου και σε κάθε τύπο δέρματος. Με κάθε επαφή της κεφαλής του Thermage στο δέρμα, θερμαίνεται ομοιόμορφα ο υποκείμενος όγκος κολλαγόνου στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και του υποδόριου ιστού, ενώ ταυτόχρονα προστατεύεται η επιδερμίδα με ψύξη. Αυτή η ενέργεια βαθιάς και ομοιογενούς θέρμανσης προκαλεί την άμεση σύσφιγξη των βαθύτερων δομών στο δέρμα σας. Με το πέρασμα του χρόνου, νέο και αναδομημένο κολλαγόνο παράγεται συσφίγγοντας επιπλέον το δέρμα, έχοντας ως αποτέλεσμα ένα υγιέστερο, πιο λείο δέρμα και μια πιο νεανική εμφάνιση.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία και πότε βλέπει τα αποτελέσματα ο ενδιαφερόμενος;

Η θεραπεία του Thermage μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά μέχρι μία ώρα, αναλόγως της επιφάνειας της περιοχής στην οποία εφαρμόζεται. Αμέσως μετά τη θεραπεία, θα νιώσετε το δέρμα σας πιο σφιχτό, πιο λείο και πιο νεανικό. Τους επόμενους τρείς-τέσσερις μήνες θα παρατηρήσετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Η θεραπεία του Thermage προκαλεί άμεση σύσφιγξη της δομής του κολλαγόνου, με επιπρόσθετη σταδιακή σύσφιγξη μέρα με τη μέρα. Τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν για δύο ή και περισσότερα χρόνια, εξαρτώμενα και από τη φυσική διαδικασία γήρανσης του κάθε ασθενή. Mε το Thermage, έχουμε αποτέλεσμα στην πλειοψηφία των ασθενών με μία μόνο συνεδρία. Aντίθετα, άλλες μέθοδοι σύσφιγξης απαιτούν τέσσερις ή και περισσότερες συνεδρίες με όχι τόσο ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Mπορεί δηλαδή ο ενδιαφερόμενος μετά την θεραπεία να επανέλθει στην καθημερινή του δραστηριότητα άμεσα;

Δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός μετά την θεραπεία και έτσι μπορούμε να επιστρέψουμε στους καθημερινούς μας ρυθμούς χωρίς να διαταραχθεί το επαγγελματικό και κοινωνικό μας status. H φυσικότητα στα αποτελέσματα και η προοδευτική τους βελτίωση, χωρίς απότομες αλλαγές, κάνουν τους άνδρες ειδικότερα να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και πολύ άμεσα να δείχνουν πιο φρέσκοι και πιο σφικτοί σε πρόσωπο και σώμα, ενώ σε τρεις με τέσσερεις μήνες αποκτούν ακόμα καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

Πέραν της παραπάνω μεθόδου υπάρχουν κάποιες άλλες θεραπείες που εφαρμόζετε οι οποίες βοηθούν τους άνδρες να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση;

Φιλοσοφία μας είναι η ολιστική αντιμετώπιση των αισθητικών προβλημάτων ενός ατόμου, συνδυάζοντας τις κατάλληλες μεθόδους για την καθε μία περίπτωση ξεχωριστά. Έτσι και οι κλασσικές αισθητικές εφαρμογές, όπως τα ενέσιμα, π.χ. Botox, υαλουρονικό και μεσοθεραπεία, μπορούν να εφαρμοσθούν με ειδικό τρόπο, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο φυσικό και να μην έχουμε παγωμένα χαρακτηριστικά και έλλειψη εκφραστικότητας, π.χ. «σηκωμένα» φρύδια ή ακίνητο μέτωπο. Mε αυτό τον τρόπο δείχνουμε και νιώθουμε πιο νέοι, πιο φρέσκιοι και πιο ξεκούραστοι.

Tι έχετε να προτείνετε για τα πρόβληματα κυτταρίτιδας, χαλάρωσης και τοπικού πάχους;

Ιδανική θεραπεία είναι ο συνδυασμός Body Thermage για σύσφιξη και μείωση πόντων, σε συνδυασμό με την μέθοδο Lipolysis . H Lipolysis είναι μια ενέσιμη θεραπεία που βοηθά στη μείωση του τοπικού λίπους, με παράλληλη μείωση της κυτταρίτιδας, αλλά χωρίς χαλάρωση ή ατέλειες η οποία ολοκληρώνεται με μια σειρά Endermologie (λιπομασάζ) με το εξελιγμένο σύστημα cellu m6 της LPG.

Ανάλογα με το πρόβλημα που κυριαρχεί, εφαρμόζουμε το κατάλληλο πρωτόκολλο LPG plus.
Η μέθοδος LPG plus συνδυάζει και μεγιστοποιεί τα ευεργετικά ωφέλη της ειδικής καρδιοαναπνευστικής άσκησης με τα μοναδικά αποτελέσματα της μεθόδου Endermologie.
Όπως μας αναφέρει ο κ. Σάνδρης, σε διάστημα ενός με ενάμιση μήνα, έχουμε ήδη καταπληκτικά αποτελέσματα, με καλογυμνασμένα σφιχτά πόδια, ανορθωμένους γλουτούς και πιο επίπεδη κοιλιά.
Υπάρχουν τρία πρωτόκολλα, ανάλογα με το πρόβλημα που κυριαρχεί:

  • Cellu plus για την αντιμετώπιση της επίμονης κυτταρίτιδας: Συνδυάζουμε τo σύστημα Cellu m6, το κορυφαίο σύστημα Endermologie της LPG, με εξατομικευμένο πρόγραμμα Pilates για αύξηση του μυϊκού τόνου της αιματικής κυκλοφορίας και ομαλοποίηση της επιδερμίδας.
  • Firm plus, για ελαχιστοποίηση της χαλάρωσης και για ένα σφιχτό και σφριγηλό σώμα. Στο πρωτόκολο Firm plus συνδυάζουμε τη θεραπεία Endermologie με το σύστημα σφαιρικής εκγύμνασης Huber της LPG.
  • Lipo plus Το εξατομικευμένο πρόγραμμα με ελεγχόμενο επίπεδο καρδιακών παλμών στον διάδρομο για άμεση κινητοποίηση και καύση του λίπους σε συνδυασμό με ειδικό λιπολυτικό πρόγραμμα Endermologie για άμεση και εντοπισμένη κινητοποίηση και καύση του λίπους.
Και τα τρία προτόκολλα συνδυάζονται με χαλαρωτικά μασσάζ, στο τέλος της συνεδρίας.

To σύστημα Huber είναι και το μοναδικό στον κόσμο που ενεργοποιεί, διεγείρει και ενισχύει τους εν τω βάθει μύες της σπονδυλικής στήλης, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τον έλεγχό της στάσης του σώματος. Πολύ σημαντικό είναι επίσης ότι φορτίζει μηχανικά με ελεγχόμενο τρόπο τα οστά του σώματος, με απότελεσμα τη θετική επίδραση στην πρόληψη και θεραπεία της οστεοπόρωσης. Έτσι, παράλληλα με τη μυϊκή ενδυνάμωση, το σώμα στηρίζεται καλύτερα, επανέρχεται σε πιο φυσιολογική στάση, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η ισορροπία και ο συντονισμός των κινήσεων. Οι εφαρμογές ασκήσεις στο Huber αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό σύσφιγξης και ανάπλασης των μυών. Το συγκεκριμένο μηχάνημα χρησιμοποιείται από κορυφαίους αθλητές όπως ο Μίκαελ Σουμάχερ της Φόρμουλα 1, ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής Ζινεντίν Ζιντάν κ.ά.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστούμε τον κ. Σάνδρη για την τόσο εμπεριστατωμένη παρουσίαση αυτών των νέων μεθόδων.