ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ

Η φωτοανάπλαση μας δίνει την δυνατότητα να απαλλαγούμε από τις λεπτές ρυτίδες και να αποκτήσουμε φωτεινό, λείο δέρμα χωρίς ατέλειες (μειώνονται σημαντικά οι κηλίδες, η θαμπάδα και οι μικρές ευρυαγγείες).

Οι συνεδρίες είναι σύντομες, τελείως ανώδυνες, χωρίς ερεθισμούς, ενώ δεν μας περιορίζουν από τις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Το φωτογηρασμένο δέρμα συνήθως εμφανίζει πολλά προβλήματα. Τα πιο συνηθισμένα είναι: οι δυσχρωμίες (έλλειψη ομοιομορφίας στη χροιά του δέρματος), η μείωση της ελαστικότητας, οι διευρυμένοι πόροι και οι τηλεαγγειεκτασίες.

Τα προβλήματα αυτά αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με τη θεραπεία της φωτοανάπλασης με την τεχνολογία IPL (έντονο παλμικό φως), με την οποία έχουμε ανανέωση του δέρματος με υγιή, ελαστική, βελούδινη και λαμπερή επιδερμίδα. Το καλύτερο σύστημα παλμικού φωτός παγκοσμίως είναι το Lumenis One.

Η φωτοανάπλαση εξελίχθηκε σημανικά τα τελευταία 1-2 χρόνια και παραμένει μία απο τις πιο διαδεδομένες μεθόδους κατά της γήρανσης και εφαρμόζεται κυρίως σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ αλλά και σε χέρια, προσαγωγούς, γόνατα, περιοχή γλουτών.

Η θεραπεία απαιτεί συνήθως 3-5 συνεδρίες που επαναλαμβάνονται ανά 3 εβδομάδες. Κάθε συνεδρία διαρκεί 7-10 λεπτά, είναι ανώδυνη και μόλις τελειώσει μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.