ΜΑΣΑΖ

ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ MASSAGE (45-60 min)
Xαλαρωτικό μασαζ σε ολο το σώμα για ξεμπλοκάρισμα του μυικού συστήματος και ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος

JAPANESE HEAD MASSAGE (20)
Ιαπωνικό μασαζ κεφαλής ιδανικό για πονοκεφάλους, ιγμορίτιδα αλλα και βαθιά χαλάρωση.

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ (30-50)
Αντανακλαστική Κινέζικη παραδοσιακή μέθοδος που εφαρμόζεται στα πέλματα με σκοπό την ενεργοποίηση των αυτοθεραπευτικών ιδιοτήτων του οργανισμού.

(Χ) HOLISTIC MASSAGE (45-60-80)
Βαθύ ολιστικό μασάζ για τόνωση του κυκλοφορικού συστήματος, χαλάρωση και ανακούφιση από μυικούς πόνους και ένταση. Η θεραπεία τελειώνει με ιαπωνικό μασαζ κεφαλής.

BACK MASSAGE (20-30)
Μασαζ με ειδικά σχεδιασμένη θεραπεία για την περιοχή της μέσης,της πλάτης και του αυχένα.

INDIAN HEAD MASSAGE (20)
Ινδικό μασαζ κεφαλής που εκτελείται με ζεστά αιθέρια έλαια,φιλικά στο τρίχωτο της κεφαλής και ενισχύει το τοπικό κυκλοφορικό δίνοντας ένα έντονο αίσθημα χαλάρωσης.

AROMATHERAPY (60-80)
Το χαλαρωτικό μασαζ σε ολο το σώμα σε συνδυασμό με τις ευεργετικές δυνατότητες των αιθέριων ελαίων ξεκουράζει, δίνει ενέργεια, ανακουφίζει το νευρικό μας σύστημα και παράλληλα κινητοποιεί το κυκλοφορικό και λεμφικό μας σύστημα δίνοντας μας την αίσθηση ζεστής χαλάρωσης.

LYMPHATIC DRAINAGE (60-80)
Με πολυ απαλούς και στοχευμένους χειρισμούς σε ολο το σώμα κινητοποιούμε την λέμφο και μέσα απ την κινητοποίηση της λεμφικής παροχέτευσης, καθαρίζουμε τον οργανισμό μας. Απόλυτα ολιστική θεραπεία και ιδανική για αποτοξίνωση, μετεγχειριτική βοήθεια από πλαστικές επεμβάσεις, οιδήματα και κατακράτηση υγρών στο σώμα.

SHIATSU (60-80)
Παραδοσιακή Ιαπωνική θεραπεία. Με δακτυλοπιέσεις μέσω των καναλιών ροής της ολικής ενέργειας του σώματος (μεσημβρινοι) αποκαθιστούμε την ροή ενέργειας και δίνουμε στο σώμα χαλάρωση και ανακούφιση και παράλληλα στον νου την διάυγεια που χρειάζεται.

HEAD AND FEET MASSAGE (45-60)
Μασαζ κεφαλής και μασαζ στα πέλματα. Χαλαρώνοντας τους δυο πόλους του σώματος σε μια θεραπεία επιτυγχάνουμε την επιθυμητή χαλάρωση σε πολύ συντομότερο διάστημα.

DELUXE AROMATHERAPY TREATMENT (80-120 min.)
Με την βοήθεια των αιθέριων ελαίων και την τεχνική του ολιστικού μασαζ της αρωματοθεραπείας σε ολο το σώμα, από το τριχωτό της κεφαλής εως τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα, πετυχαίνουμε την απόλυτη ισορροπία σώματος και νου.