FACE THERMAGE
Θεραπεία σύσφιξης προσώπου, ρυτίδες, χαλάρωση προσώπου

THERMAGE NXT

Σύσφιξη προσώπου σώματος, Face Thermage θεραπεία σύσφιξης προσώπου - σώματος, Dr. Sandris πλαστικός χειρουργός - LaserMed, πλαστική αισθητική ιατρική - χειρουργική, τοπικό πάχος, ρυτίδες, κυτταρίτιδα, σύσφιξη, χαλάρωση προσώπου, λιπόλυσηΤο πιο σύγχρονο σύστημα στην Αισθητική Ιατρική για σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα ήλθε και στην Ελλάδα: το THERMAGE NXT. Πρόκειται για την νέα, εξελιγμένη μορφή της γνωστής επαναστατικής μεθόδου η οποία βασίζεται στις ραδιοσυχνότητες. Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα σύσφιξης προσώπου, σε ελάχιστο χρόνο και –κυρίως – ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια. Περισσότερα γι’ αυτή την μέθοδο μας αναφέρει ο Παναγιώτης Σάνδρης, πλαστικός χειρουργός, εξειδικευμένος σε μη παρεμβατικές εφαρμογές και Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής, Laser και εφαρμογών Thermage «LASERMED».

THERMAGE NXT VS. THERMACOOL: ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Όπως αναφέρει ο Π. Σάνδρης, «Η πρώτη γενιά THERMAGE για σύσφιξη προσώπου - σώματος ξεκίνησε το 2002, με αρκετά επώδυνη εφαρμογή που απαιτούσε μέθη, με παλμούς πολύ μεγάλης διάρκειας (5 δευτερόλεπτα έκαστος) και πάνω απο 3-4 ώρες για να ολοκληρωθεί η συνεδρία. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε το THERMACOOL το 2004 με πολύ πιο ανώδυνη εφαρμογή και άριστα αποτελέσματα σύσφιξης. Απο τα μέσα του 2007 στην Αμερική και απο τις αρχές του 2008 και στην Ελλάδα, είχαμε την εξέλιξη της τεχνολογίας στις ραδιοσυχνότητες με το THERMAGE NXT, που είναι ό,τι πιο νέο στις θεραπείες σύσφιξης προσώπου - σώματος.

Τα πλεονεκτήματα, σε σχέση με τα προηγούμενα συστήματα σύσφιξης, αναλύονται ως εξής:

  • Λειτουργεί σε υψηλότερη συχνότητα, στα 6,8 ΜΗz από τα 6 ΜΗz, με μεγαλύτερη δραστικότητα στο κολλαγόνο, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
  • Επίσης, στη συγκεκριμένη συσκευή έχει αυξηθεί ο βαθμός ψύξης της κεφαλής, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη προστασία της επιδερμίδας και επιτρέποντας ακόμα πιο αποτελεσματική θεραπεία σύσφιξης προσώπου, χωρίς πόνο ή ερεθισμό.
  • Τέλος, έχει μειωθεί σημαντικά, σχεδόν κατά 1/3 η διάρκεια του κάθε παλμού και κατά συνέπεια και ο χρόνος της κάθε συνεδρίας».

FACE THERMAGE:

Η διαδικασία που ακολουθείται και για τη σύσφιξη πρόσωπου είναι ως εξής: Με μία συνεδρία διάρκειας περίπου 35-40 λεπτών τελειοποιείται το περίγραμμα της γνάθου, με αποτέλεσμα ένα πολύ όμορφο οβάλ. Τονίζονται και ανορθώνονται τα ζυγωματικά, οι παρειές δείχνουν πιο «λείες», και παράλληλα οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα, στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια γίνονται πιό απαλές - ενώ γενικά το πρόσωπο δείχνει «ξεκούραστο». Το αποτέλεσμα είναι μία άκρως νεανική εμφάνιση, η οποία μάλιστα είναι ήδη εμφανής με το πέρας της θεραπείας.

Το Thermage σύσφιξης προσώπου - σώματος δεν απαιτεί κανενός είδους αναισθησία. Μετά την θεραπεία, το δέρμα δεν εμφανίζει ερεθισμό, με αποτέλεσμα να μπορούμε να επανέλθουμε στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά, χωρίς καμία ανάγκη αποθεραπείας.

Πως εφαρμόζεται το THERMAGE στο LASERMED:

Σύσφιξη προσώπου σώματος, Face Thermage θεραπεία σύσφιξης προσώπου - σώματος, Dr. Sandris πλαστικός χειρουργός - LaserMed, πλαστική αισθητική ιατρική - χειρουργική, τοπικό πάχος, ρυτίδες, κυτταρίτιδα, σύσφιξη, χαλάρωση προσώπου, λιπόλυσηΤο THERMAGE NXT για σύσφιξη προσώπου - σώματος είναι η τρίτη γενιά. Από το 2005 που ήλθε και στην Ελλάδα, ο τρόπος εφαρμογής του THERMAGE είχε παραμείνει λίγο πολύ αναλλοίωτος, κάνοντας σάρωση με την κεφαλή της συσκευής στις περιοχές με χαλάρωση, με 5-7 διαδοχικά περάσματα και με ειδικές παραμέτρους έντασης, ανάλογα με τον βαθμό του προβλήματος και το πάχος του δέρματος στο κάθε σημείο.

Απο τις αρχές του 2009 όμως και με εμπειρία άνω των 1000 εφαρμογών σε πρόσωπο και σώμα, εφαρμόζουμε πλέον τη νέα, πιο αποτελεσματική μέθοδο σύσφιξης με ραδιοσυχνότητες, το THERMAGE Dynamic Lift.

Με ειδική έλξη του δέρματος προς την κατεύθυνση του Lift και χρήση κατάλληλων παραμέτρων, επιτυγχάνουμε την αντιμετώπιση της χαλάρωσης με ακόμα πιο εμφανή αποτελέσματα συσφιξης προσώπου ήδη απο την ημέρα της θεραπείας, χωρίς κανένα ερεθισμό. Η όλη διαδικασία είναι αρκετά πιο ανώδυνη απ’ ότι με τον κλασσικό τρόπο ενώ έχει σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια στο τελικό αποτέλεσμα, άνω των 2,5 χρόνων.

Συνεχίζοντας, ο κ. Σάνδρης μας αναλύει σε ποιές περιοχές εφαρμόζεται το THERMAGE:
Με το FACE THERMAGE για σύσφιξη προσώπου επιτυγχάνουμε πολύ μεγάλη βελτίωση στο οβάλ (περίγραμμα), δίνουμε καλύτερο σχήμα και ανεβάζουμε τα ζυγωματικά, μειώνουμε την χαλάρωση στις παρειές, λειαίνουμε τις ρυτίδες στο μέτωπο και στο μεσόφρυο, ενώ με ειδικό τρόπο και με προστασία των οφθαλμών με ειδικές καλύπτρες, με το EYES THERMAGE μειώνουμε την χαλάρωση στα άνω βλέφαρα σε βαθμό 60%-70%, ενώ μειώνουμε και τις «σακκούλες» στα κάτω βλέφαρα,με αποτέλσμα ένα πιο ξεκούραστο, νεανικό βλέμμα.

Η σημαντική αυτή εξέλιξη στις μη επεμβατικές θεραπείες, μας βοηθά να αποκτήσουμε μια καλύτερη ποιότητα στην συνολική εικόνα μας, χωρίς αλλοίωση των χαρακτηριστικών μας και χωρίς ταλαιπωρία ή διαταραχή του τρόπου ζωής μας.