Βοτουλινική τοξίνη | NEFERTITI LIFT

Από τις πιο διαδεδομένες μη επεμβατικές μεθόδους παγκοσμίως, η Βοτουλινική τοξίνη τύπου Α προκαλεί παροδική, επιλεκτική χαλάρωση σε επιλεγμένους μιμικούς μυς. Εστιάζοντας σε περιοχές του προσώπου με έντονη εκφραστικότητα έχουμε μείωση σε μερικές μέρες στις ρυτίδες έκφρασης χαρίζοντας μία φρέσκια πιο νεανική εμφάνιση.
Με τη Βοτουλινική τοξίνη μπορούν να μειωθούν σημαντικά οι ρυτίδες του μετώπου, αυτές του μεσόφρυου, ενώ εντυπωσιακά αποτελέσματα παρατηρούνται στην περιοχή γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας). Ο πλαστικός χειρουργός Παναγιώτης Σάνδρης εξειδικεύεται στις εφαρμογές της Βοτουλινικής τοξίνης, με συνεχή ενημέρωση και βελτίωση του τρόπου διενέργειας της θεραπείας. Ο ειδικός τρόπος εφαρμογής “Functional treatment” εγγυάται φυσικά αποτελέσματα χωρίς «παγωμένα» χαρακτηριστικά, έντονα σηκωμένα φρύδια ή αλλοίωση της έκφρασής μας.

Οι συνεδρίες γίνονται ανά 4-6 μήνες, όμως μετά το δεύτερο χρόνο θεραπείας τα μεσοδιαστήματα μεγαλώνουν, γιατί τα αποτελέσματα διαρκούν περισσότερο. Ο ιατρός επανεκτιμά την αρτιότητα κάθε θεραπείας (15-20 ημέρες μετά την αρχική εφαρμογή) για τυχόν διενέργεια μικρού ρετούς.

Η Βοτουλινική τοξίνη γίνεται μόνο στο άνω μέρος του προσώπου;

Και το περίγραμμα (οβάλ) του προσώπου μπορεί να ωφεληθεί σημαντικά:

H λύση ακούει στο όνομα Nefertiti Lift, με το οποίο αντιμετωπίζεται τόσο η χαλάρωση στο όριο της γνάθου, όσο και οι κάθετες πτυχές στα πλάγια του λαιμού.

Με πολύ ελαφρά τσιμπηματάκια σε ειδικά επιλεγμένα σημεία επιτυγχάνεται αποτέλεσμα παρόμοιο με το mini lift, θυμίζοντας τον καταπληκτικό λαιμό της αυτοκράτειρας Nefertiti της Αρχαίας Αιγύπτου.

Το αποτέλεσμα: ένα τέλειο οβάλ, με σημαντική βελτίωση στο περίγραμμα της γνάθου, στην περιοχή κάτω από το σαγόνι αλλά και στα πλάγια του λαιμού.

Ένα ακόμα σημείο όπου επιτυγχάνεται σημαντική μείωση στη χαλάρωση με τη χρήση της Βοτουλινικής τοξίνης, είναι η περιοχή στα πλάγια του στόματος (ρυτίδες «λύπης»), κάνοντας ανόρθωση και «γλυκαίνοντας» την όψη στις γωνίες των χειλιών.

Η θεραπεία εφαρμόζεται 2 φορές το χρόνο.