ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Καθαρισμός προσώπου, ενυδάτωση, αντιγήρανση, χρωματικές βλάβες, ακμή, ρύθμιση σμηγματόρροιας,ουλές ακμής.

Καθαρισμός, ενυδάτωση, αντιγήρανση, αντιγηραντικές θεραπείες,πρόσωπο και σώμα, αφυδατωμένα, άτονα λεπτά  ευαίσθητα δέρματα, δέρματα με χρωματικές βλάβες, λευκαντική αγωγή, LASER αποχρωματισμού, δέρματα με ακμή, σμηγματόρροια, ρύθμιση σμηγματόρροιας,ουλές ακμής,  Dr. Sandris πλαστικός χειρουργός - LaserMed, πλαστική αισθητική ιατρική - χειρουργική, τοπικό πάχος, ρυτίδες, κυτταρίτιδα, σύσφιξη, χαλάρωση προσώπου, λιπόλυσηΣτο χώρο του LASERMED μπορείτε να απολαύσετε υψηλού επιπέδου θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.
Εφαρμόζονται όλες οι κλασσικές υπηρεσίες αισθητικής (καθαρισμός, ενυδάτωση, αντιγήρανση) αλλά με τον πλέον εξελιγμένο τρόπο και χρήση κορυφαίων προϊόντων.

Καθαρισμός: Ο καθαρισμός δεν χρησιμοποιεί χημικά για το άνοιγμα των πόρων του δέρματος, αλλά ατμό του vapeur αισθητικής και ειδικούς λεπτούς χειρισμούς εξειδικευμένης σε αυτό αισθητικού για λιγότερη ταλαιπωρία του δέρματος, ώστε μετά τον καθαρισμό να υπάρχει μηδενικός ερεθισμός.

Αντιγήρανση: Οι ειδικές αντιγηραντικές θεραπείες της ιατρικής αισθητικής είναι επιλεγμένες ώστε να συνδυάζονται ιδανικά και να μεγιστοποιούν τα αποτελέσματα των Ιατρικών θεραπειών. Αφορούν πρόσωπο και σώμα και συμπληρώνονται με τα κατάλληλα υψηλού επιπέδου ιατρικά καλλυντικά για συνέχιση της φροντίδας και στο σπίτι. Με εμπειρία άνω των 15 ετών και μελέτη προϊόντων απο όλο τον κόσμο, έχουμε επιλέξει εκείνα που συμπληρώνουν ιδανικά τις ιατρικές θεραπείες αισθητικής.

Ενυδάτωση: Ειδικά μετά απο ιατρικές θεραπείες, το δέρμα χρειάζεται φροντίδα, τροφή και ενυδάτωση, με τα υψηλής ιατρικής πιστοποίησης προϊόντα που έχουμε επιλέξει.

Οι θεραπείες ιατρικής Αισθητικής μπορούν να παρέχονται ανεξάρτητα ή να συνδυάζονται με τις ιατρικές εφαρμογές:Καθαρισμός, ενυδάτωση, αντιγήρανση, αντιγηραντικές θεραπείες,πρόσωπο και σώμα, αφυδατωμένα, άτονα λεπτά  ευαίσθητα δέρματα, δέρματα με χρωματικές βλάβες, λευκαντική αγωγή, LASER αποχρωματισμού, δέρματα με ακμή, σμηγματόρροια, ρύθμιση σμηγματόρροιας,ουλές ακμής,  Dr. Sandris πλαστικός χειρουργός - LaserMed, πλαστική αισθητική ιατρική - χειρουργική, τοπικό πάχος, ρυτίδες, κυτταρίτιδα, σύσφιξη, χαλάρωση προσώπου, λιπόλυση

• Φωτογηρασμένα δέρματα: συνδυασμός φωτοανάπλασης, με αγωγή με ΑΗΑ (οξέα φρούτων).
• Δέρματα με βιολογική γήρανση: συνδυασμός THERMAGE - ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ – αντιγηραντικών θεραπειών.
• Αφυδατωμένα, άτονα ή λεπτά – ευαίσθητα δέρματα: ΒΙΟLASER.
• Δέρματα με χρωματικές βλάβες: συνδυασμός λευκαντικής αγωγής/ peelings με LASER αποχρωματισμού ή FRAXIONAL LASER.
• Υπερκερατώσεις: Αντιγηραντική αγωγή με ρετινοϊκό οξύ σε συνδυασμό με FRAXIONAL LASER ή δερμοαπόξεση με LASER.
• Δέρματα με ακμή, σμηγματόρροια:
• Σε περίοδο έξαρσης, θεραπεία με LASER ακμής (αντιβακτηριακή δράση, ρύθμιση σμηγματόρροιας) σε συνδυασμό με αγωγή ρύθμισης του PH και της λιπαρότητας του δέρματος.
• Σε ουλές ακμής: συνδυασμός FRAXEL – THERMAGE με θεραπείες με βιταμίνες- ΑΗΑ.