Ο πλαστικός χειρουργός Παναγιώτης Σάνδρης (δείτε βιογραφικό), με μακρά εμπειρία στις θεραπείες Laser και RF καθώς και σε όλες τις μή επεμβατικές εφαρμογές, δημιούργησε το 2005 το πρότυπο κέντρο πλαστικής χειρουργικής LASERMED.

Όταν η κορυφαία ιατρική τεχνολογία συναντά την απόλυτη εξειδίκευση

Ποιος θα πίστευε πριν μερικά χρόνια ότι λίγα ανώδυνα τσιμπηματάκια θα ήταν αρκετά για να τον ξανακάνουν νεώτερο! Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι ένα απόλυτα ασφαλές ακίνδυνο φως θα μπορούσε σε λίγη ώρα να γυρίσει κυριολεκτικά τον χρόνο πίσω! Και πάνω απ’ όλα, ποίος θα φανταζόταν ότι θα μπορούσε να κάνει αισθητικές επεμβάσεις χωρίς νυστέρι! Κι όμως, στη σύγχρονη εποχή της συνεχούς έρευνας, της ραγδαίας τεχνολογικής εξέλιξης και της απόλυτης εξειδίκευσης, όλα πλέον είναι εφικτά!

Μεγαλύτερο εχέγγυο για όλα αυτά δεν θα μπορούσε να είναι άλλο απο τον Διευθυντή του κέντρου Dr Παναγιώτη Σάνδρη και το εξειδικευμένο επιστημονικό επιτελείο του, σε συνάρτηση με τα τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα, εξασφαλίζοντας έτσι το μότο μας:
«Lifting χωρίς νυστέρι»

Το 2010, το LASERMED Medical Aesthetics υποδέχτηκε το LASERMED Allure and Wellness θέλοντας να ικανοποιήσει και τις πιο υψηλές προσδοκίες ολοκληρώνοντας την φροντίδα τόσο στην σωματική όσο και την ψυχική ευεξία σας.

LASERMED: Εκεί που το αδύνατον, πραγματοποιείται!