Νέες Θεραπείες

 

 • Queen Day - Bridal treatments Aνανέωση και σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα σε μια συνεδρία με μονοπολικές ραδιοσυχνότητες
  Δείτε περισσότερα...
 • ULTRA CRYOLIPOLYSIS Η ταχύτερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία εντοπισμένης λιποκαταστροφής για ιδανική σιλουέττα και άψογο περίγραμμα σώματος.
  Δείτε περισσότερα...
 • 8 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ
  Δείτε περισσότερα...
 • Mannequin Botox Η αποκλειστική εφαρμογή Botox που σας χαρίζει τη λάμψη
  των μοντέλων!
  Δείτε περισσότερα...
 • Plasma Microlift Technique Πρόκειται για την προηγμένη ιατρική μέθοδο
  που στηρίζεται σε ηλεκτρικές μικροεκκενώσεις "plasma".
  Δείτε περισσότερα...
 • Διακοπές Ομορφιάς Το πρότυπο κέντρο Πλαστικής Χειρ/κής - Αισθητικής Ιατρικής LASERMED διοργανώνει διήμερα ολόσωμης φροντίδας Body and Face Exclusive Treatments.
  Δείτε περισσότερα...
 • Αποτριχωση με laser Alexandrite Με την τελευταία γενιά Laser Alexandrite η ταχύτερη, αποτελεσματικότερη και ασφαλέστερη αποτρίχωση με Laser είναι πλέον γεγονός!
  Δείτε περισσότερα...
 • Vip Treatment Η νέα Exclusive Ιατρική εφαρμογή για άμεσο Lift στο περίγραμμα (οβαλ) του προσώπου και τον λαιμό.
  Δείτε περισσότερα...
 • Κυτταρίτιδα; Όχι πιά! Η λύση βρίσκεται στο νέο εξελιγμένο μηχάνημα λιπολυτικών υπερήχων και ταυτόχρονου λιποσυσφικτικού RF.
  Δείτε περισσότερα...

Τριπλή τελειότητα TRC
Ιδανική σιλουέτα, γρήγορα ξεκούραστα και αποτελεσματικά σε μία τριπλή συνδυαστική συνεδρία! Δείτε περισσότερα...

Ο πλαστικός χειρουργός Παναγιώτης Σάνδρης (δείτε βιογραφικό), με μακρά εμπειρία στις θεραπείες Laser και RF καθώς και σε όλες τις μή επεμβατικές εφαρμογές, δημιούργησε το 2005 το πρότυπο κέντρο πλαστικής χειρουργικής LASERMED.

Όταν η κορυφαία ιατρική τεχνολογία συναντά την απόλυτη εξειδίκευση

Στο πολύ εξελιγμένο κέντρο μας, χρησιμοποιούνται οι πλέον σύγχρονες μη επεμβατικές θεραπείες της Αισθητικής Πλαστικής χειρουργικής, όπως σύσφιξη με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων RF, πολλοί τύποι Laser, ενέσιμες θεραπείες, λιπόλυση με ψύξη ή υπέρηχους (cavitation) και θεραπείες κυτταρίτιδας με cavitation-vacuum και συνδυασμό endermologie.

Έτσι μπορούμε να αποκτήσουμε λαμπερό και νεανικό πρόσωπο με άψογο δέρμα χωρίς ρυτίδες και χαλάρωση, και σώμα με τέλειες αναλογίες και σφικτό δέρμα χωρίς κυτταρίτιδα.
Βασικές αρχές μας, είναι η απόλυτη ασφάλεια όσον αφορά την τεχνική, τα υλικά ή τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται στις θεραπείες, η ανώδυνη και με ελάχιστους ερεθισμούς εφαρμογή και ο σεβασμός στον άνθρωπο που θα εμπιστευτεί τις υπηρεσίες μας, με απόλυτη αποφυγή υπερβολών και αλλοίωσης των χαρακτηριστικών του προσώπου ή του σώματός του.

Μεγαλύτερο εχέγγυο για όλα αυτά δεν θα μπορούσε να είναι άλλο απο τον Διευθυντή του κέντρου Πλαστικό χειρουργό Παναγιώτη Σάνδρη, με υψηλή εξειδίκευση, εμπειρία και αρτιότητα στις τεχνικές εφαρμογής των θεραπειών σε συνάρτηση με τα τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα και το εξειδικευμένο επιστημονικό επιτελείο του.
Δίνεται έτσι στο κέντρο LASERMED η δυνατότητα να επαληθεύσει το μότο του: «Lifting χωρίς νυστέρι».

Το 2010, το LASERMED Medical Aesthetics υποδέχτηκε το LASERMED Allure and Wellness.

Το Allure and Wellness ήλθε να συμπληρώσει τις υπηρεσίες σε πρόσωπο και σώμα, εντάσσοντας καινούργιες εξελιγμένες θεραπείες με μηχανήματα νέας γενιάς και ειδικά συνδυαστικά πρωτόκολλα.

Ειδικός φυσιοθεραπευτής αναλαμβάνει την αποφόρτιση και τη χαλάρωση - well being αλλά και την αποκατάσταση προβλημάτων κυτταρίτιδας-κατακρατήσεων σε συνδυασμό με τις ειδικές ιατρικές θεραπείες.
Προϊόντα ιατρικής κοσμητολογίας πολύ υψηλής τεχνολογίας, συμπληρώνουν τις παροχές σε πρόσωπο και σώμα για ακόμα πιο αποτελεσματική και ολοκληρωμένη φροντίδα.

LASERMED: Εκεί που το αδύνατον, πραγματοποιείται!