Τριπλή τελειότητα TRC
Ιδανική σιλουέτα, γρήγορα ξεκούραστα και αποτελεσματικά σε μία τριπλή συνδυαστική συνεδρία! Δείτε περισσότερα...

Ο πλαστικός χειρουργός Παναγιώτης Σάνδρης (δείτε βιογραφικό), με μακρά εμπειρία στις θεραπείες Laser και RF καθώς και σε όλες τις μή επεμβατικές εφαρμογές, δημιούργησε το 2005 το πρότυπο κέντρο πλαστικής χειρουργικής LASERMED.

Όταν η κορυφαία ιατρική τεχνολογία συναντά την απόλυτη εξειδίκευση

Στο πολύ εξελιγμένο κέντρο μας, χρησιμοποιούνται οι πλέον σύγχρονες μη επεμβατικές θεραπείες της Αισθητικής Πλαστικής χειρουργικής, όπως σύσφιξη με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων RF, πολλοί τύποι Laser, ενέσιμες θεραπείες, λιπόλυση με ψύξη ή υπέρηχους (cavitation) και θεραπείες κυτταρίτιδας με cavitation-vacuum και συνδυασμό endermologie.

Έτσι μπορούμε να αποκτήσουμε λαμπερό και νεανικό πρόσωπο με άψογο δέρμα χωρίς ρυτίδες και χαλάρωση, και σώμα με τέλειες αναλογίες και σφικτό δέρμα χωρίς κυτταρίτιδα.
Βασικές αρχές μας, είναι η απόλυτη ασφάλεια όσον αφορά την τεχνική, τα υλικά ή τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται στις θεραπείες, η ανώδυνη και με ελάχιστους ερεθισμούς εφαρμογή και ο σεβασμός στον άνθρωπο που θα εμπιστευτεί τις υπηρεσίες μας, με απόλυτη αποφυγή υπερβολών και αλλοίωσης των χαρακτηριστικών του προσώπου ή του σώματός του.

Μεγαλύτερο εχέγγυο για όλα αυτά δεν θα μπορούσε να είναι άλλο απο τον Διευθυντή του κέντρου Πλαστικό χειρουργό Παναγιώτη Σάνδρη, με υψηλή εξειδίκευση, εμπειρία και αρτιότητα στις τεχνικές εφαρμογής των θεραπειών σε συνάρτηση με τα τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα και το εξειδικευμένο επιστημονικό επιτελείο του.
Δίνεται έτσι στο κέντρο LASERMED η δυνατότητα να επαληθεύσει το μότο του: «Lifting χωρίς νυστέρι».

Το 2010, το LASERMED Medical Aesthetics υποδέχτηκε το LASERMED Allure and Wellness.

Το Allure and Wellness ήλθε να συμπληρώσει τις υπηρεσίες σε πρόσωπο και σώμα, εντάσσοντας καινούργιες εξελιγμένες θεραπείες με μηχανήματα νέας γενιάς και ειδικά συνδυαστικά πρωτόκολλα.

Ειδικός φυσιοθεραπευτής αναλαμβάνει την αποφόρτιση και τη χαλάρωση - well being αλλά και την αποκατάσταση προβλημάτων κυτταρίτιδας-κατακρατήσεων σε συνδυασμό με τις ειδικές ιατρικές θεραπείες.
Προϊόντα ιατρικής κοσμητολογίας πολύ υψηλής τεχνολογίας, συμπληρώνουν τις παροχές σε πρόσωπο και σώμα για ακόμα πιο αποτελεσματική και ολοκληρωμένη φροντίδα.

LASERMED: Εκεί που το αδύνατον, πραγματοποιείται!